Ποιοι είμαστε

Οικογενειακή επιχείρηση

Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και εμπορία ξηρών καρπών για περισσότερα από 30 χρόνια. Η εμπειρία, η αφοσίωση και η αγάπη μας για τους ξηρούς καρπούς δημιούργησαν τους Nutlers, που έχουν ως σκοπό την παραγωγή προϊόντων βουτύρου ξηρών καρπών και την διάδοση τους.

Η ομάδα των Nutlers

Η ομάδα των Νutlers είναι υπεύθυνη για όλα τα στάδια επεξεργασίας των προϊόντων από την εύρεση και προμήθεια των πρώτων υλών, την επεξεργασία, την παραγωγή έως και την διακίνηση στους πελάτες μας.

Τα προϊόντα μας

Αν σας ενδιαφέρουν οι γευστικές τροφές ή η κατανάλωση τροφών για θρεπτικούς λόγους ή αν απλά σας ενδιαφέρει το fine food και πειραματίζεστε με νέες γεύσεις τότε τα προϊόντα των Νutlers είναι κατάλληλα για να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων.

Ποιότητα

Το πάθος μας για την γευστική και υγιεινή διατροφή αποτελούν δέσμευση για την διατήρηση υψηλής ποιότητας αλλά και την εύρεση νέων ιδεών για την παραγωγή πρωτοποριακών και καινοτόμων προϊόντων.

Ελληνικές Πρώτες Ύλες

Ως υπερήφανοι υποστηρικτές των Ελληνικών προϊόντων και των τοπικών παραγωγών φροντίζουμε όλα τα στάδια παραγωγής να γίνονται στην Ελλάδα με διαλεγμένες Ελληνικές πρώτες ύλες.

Clean Eating

Αγαπάμε τις ωραίες γεύσεις και ειδικά το θρεπτικό φαγητό που εκτός από ευχαρίστηση συμβάλλει στην ισορροπημένη καθημερινή διατροφή μας. Το βούτυρο ξηρών καρπών προσφέρει γεύματα πλούσια σε θρεπτική αξία και μπορεί να καταναλωθεί ως μέρος του πρωινού στο γιαούρτι ή στο ψωμί, ως snack για τα ενδιάμεσα γεύματα ή dressing σε γλυκές ή αλμυρές γεύσεις.

Ελληνικές Πρώτες Ύλες

Επιλέγουμε τouς ξηρούς καρπούς με προσοχή και φροντίδα από Έλληνες παραγωγούς με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία για την καλλιέργεια της γης, την παραγωγή των καρπών, τη φυσική επεξεργασία και τη θρεπτική διατροφή.

Χωρίς συντηρητικά

Επεξεργαζόμαστε με φυσικό τρόπο τις πρώτες ύλες. Θέλουμε τα προϊόντα μας να διατηρούν τα θρεπτικά συστατικά τους με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση.

Χωρίς ζάχαρη και λιπαρά έλαια

Χρησιμοποιούμε ελληνικές πρώτες ύλες για να εμπλουτίσουμε τη θρεπτική αξία των προϊόντων μας και να ενισχύσουμε τη γεύση, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και χωρίς να χρησιμοποιούμε λιπαρά έλαια όπως το φοινικέλαιο.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.